Технологични ръкави и завеси

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Технологичните ръкави и завеси или т. нар. индустриални завеси са изключително подходящи за преграждане и обособяване на халета и цехове. Осигуряват чистота и хигиена и дори шумоизолация. Обикновено се използват в индустрията: месарници, кланници, автосервизи, заводи, рампи, складове и др. От там идва и наименованието им: индустриални завеси. Най-разпростарени са 2 вида: прозрачни ПВЦ прегради и Лентови прегради.

Изработваме индустриалните прегради и завеси според желанието на клиента. Богат избор на материали и цветове. Използваме "топла връзка" за съединяване на материалните, като по този начин не продупчваме завесите. Изпозваме окачвачи и планки от неръждаема стомана. За индивидуална консултация и оферта позвънете на: 0876 669 966

industrialni-zavesi
industrialni-zavesi
industrialni-zavesi2
industrialni-zavesi2
industrialni-zavesi3
industrialni-zavesi3
industrialni-zavesi4
industrialni-zavesi4

За Нас

Тенти & Брезенти ЕУ е собственост на Барон ООД, фирмата е един от лидерите в България в изработка на батути, надуваеми пързалки, плейграунди. 357+ Завършени проекта в България, Румъния и Гърция. От 2016 фирма Барон ООД разширява дейността си в производство и монтаж на тенти, сенници, щори и покривала.

Бързо запитване

©2020 Барон ООД. Всички права запазени. Designed By Baron

Търсене