Ветроупорни завеси

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ветроупорни завеси или наричани още кристални завеси са изработени от прозрачен PVC материал, който е едновременно гъвкав и здрав. Най-често се използва PVC-фолио с дебелина от 0,5 / 0,6 / 0,8 или 1 мм. Използваме висококачествените материални на няколко световни фирми с доказани качества: 

  • Sattler - Австриясаттлер лого
  • TenCate - Холандия
  • DIKCSON - Франция
  • DAS - Гърция

Всички наши материали са сертифицирани, с фабрична гаранция, нелепливи и антистатични!
Ветроупорните (кристални) завеси са изключително подходящи за заведения, ресторанти, външни градини, тераси, балкони и всички помещения, в които е необходимо предпазване и защита от климатични въздействия (дъжд, вятър и слънце).
Ветроупорните (кристални) завеси се монтират най-често вертикално, в много редки случаи под наклон. Използва се кант от най-често 8-10 см.
Според използваните материали кристалните PVC-завеси се делят на:

  • прозрачни - до 90% прозрачност. Използват се по-тънки материални 0,6 мм прозрачен PVC-кристал, които обаче не отстъпват по здравина на по-дебелите материали. Ще изработим Вашите кристални завеси по индивидуален проект, след като наш служител направи квалифициран оглед и Ви помогне да направите информиран избор.
  • плътни (непрозрачни) - изработени предимно от 100% акрилен плат или винил на Sattler Австрия или DIKCSON Франция. Може да се използва и промазано корабно платно. Обикновено гаранцията е фабрична от 10 години. При плътните завеси се набляга на здравината и дългогодишната употреба. Подходящи са за сенници, тенти и помещения изискващи непроницаемост на слънчевите лъчи. Осигуряват прохлада, разполагат с UVa и UVb филтри.rustic compressor2
  • мрежести - в някои случаи се използва ситен мрежест винил. Използват се със специфично предназначение.

Според вида, ветроупорните завеси могат да бъдат:

  • Ролетни (манивелни) ветроупорни завеси - Използва се ръчна манивела, за се натегнат. Нужни са по-здрави закопчалки.
  • Статични ветроупорни завеси - Закрепват се плътно с винтове към предварително монтирана лайсна, най-често от алуминий. Препоръчваме закопчалки от месинг.

Изборът се прави според нуждите и предназначението на завесите. Консултирайте се с наш специалист: 0876 699 966 

За Нас

Тенти & Брезенти ЕУ е собственост на Барон ООД, фирмата е един от лидерите в България в изработка на батути, надуваеми пързалки, плейграунди. 357+ Завършени проекта в България, Румъния и Гърция. От 2016 фирма Барон ООД разширява дейността си в производство и монтаж на тенти, сенници, щори и покривала.

Бързо запитване

©2020 Барон ООД. Всички права запазени. Designed By Baron

Търсене